TPV POWERIT OTTI STADIONIN HALTUUN! – Fiiliksiä Suomi-Ukraina-karsintaottelun pelaajasaattokeikasta.
15.6.2017 11:18 Uutiset / TPV Powerchair

H-hetki

TPV POWERIT OTTI STADIONIN HALTUUN! – Fiiliksiä Suomi-Ukraina-karsintaottelun pelaajasaattokeikasta

Täytyy heti alkuun sanoa ja etenkin pahoitella tekstin mahdollista sekavuutta. Mun kun nyt pitäisi jollain ihmeellä jotain sanoinkuvaamatonta kyetä pukemaan lauseiksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus palata yhteen huikeimmista päivistä suomalaisen sähköpyörätuolijaliksen historiassa. Koitetaan, kokeillaan ja katsotaan mihin tässä päädytään.

Kerron päivästä siis pelaajanäkökulmasta ja uskallan väittää etten ollut ainoa, jolla oli pikkuisen epätodellinen olo. Kyllähän tästä kaikesta oltiin puhuttu jo vaikka kuinka pitkään ja hartaasti, mutta sitä että se oikeasti tapahtuu ei oikein osannut käsittää.

Aluksi me kaikki saattajat tukijoukkojemme kera kokoonnuttiin Ratinan stadionin uumeniin johtavan oven eteen. Siinä vielä ennen sisälle pääsyä odottelimme Palloliiton Lassea, joka jakoi tukijoukoille jonkinnäköiset passit etteivät he lentäisi ulos kesken kaiken… Ja etenkin tietysti siksi, etteivät nämä siipeilijät näyttäisi niin kalpeilta meidän, illan todellisten tähtien rinnalla. ;)Meille varatussa pukuhuoneessa oli kaikilla sopivan jännittynyt ja odottava tunnelma. Nauru raikasi. Oli päivänselvää että vaikka edessä oleva ja odotettu saattotempaus jännittikin niin päivästä tulisi huippu hauska, ja kaiken kukkuraksi pelaajien eväätkin oli kohdillaan!


Kellon aikoja en ihan osaa sanoa, (unohtuivat kaikessa jännityksessä) mutta pitihän pelaajien saattamista päästä harjoittelemaan ennen H-hetkeä. Marssittiin kentälle ja suunniteltiin, mietittiin sekä kokeiltiin kaikki tosi tarkkaan ihan pelaajajonojärjestyksestä lähtien. Mukana harjoittelussa oli kaiken muun poppoon lisäksi Ylen toimitus, jotta heilläkin toimisi illemmalla homma kuin nakutettu. Hirveän montaa kertaa ei tarvinnut kuvioita toistaa kun kaikki sujui jo kuin itsestään. Mitä sitä nyt turhaan reenaamaan!

Kentältä palattuamme puimme vasemman tai oikean puolen jonopaikasta riippuen joko Suomen tai Ukrainan paidan päälle. Sitten alkoi pitkä (tai ainakin pitkältä tuntuva) odotus. Onneksemme aika kuitenkin liikkui eteenpäin ja mentiin odottamaan pelaajia jonoon kentän laidalle. Tällä kertaa ihan oikeasti.

Siitä huolimatta, että sydän tykytti jännityksestä enemmän kuin koskaan oli pieni hetki iltaisella Ratinan stadionilla oikeastaan aika pitkä, onnistunut ja ennen kaikkea varmasti kaikille meille paikalle olleille upea ja ikimuistoinen. Maamme-laulukin kajahti niin komeasti ettei paremmasta väliä!


Pelaajasaaton jälkeen jäimme tietysti katsomaan ottelua ja vaikka Suomi hävisikin niin päivän tunnelma ei katsomossamme laskenut!

Suuret kiitokset unohtumattomasta kokemuksesta myös pelaajasaattojoukkoihin kuuluneet HJK Hurrikaanit ja FC Inter Powerchair!Jenna Olán

#9 & SoMe-vastaava/TPV Powerchair


   
Lisää uutisia
TPV Powerchair
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat