Tervetuloa mukaan!
30.1.2015 12:19 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Tervetuloa mukaan SalPan jalkapallotoimintaan!

Tervetuloa mukaan Salon Palloilijoiden jalkapallotoimintaan!

Toiminta-ajatus

SalPan jalkapallon toiminta-ajatuksena on tarjota mahdollisuus jalkapalloiluun sekä kilpailullisin tavoittein että harrastustoimintana. Lisäksi SalPan tavoitteena on kehittää paikallista jalkapallokulttuuria ja toimia Salossa keskeisenä osana lasten ja nuorten järjestäytyneen toiminnan kenttää.

Arvot ja kasvatukselliset tavoitteet

SalPan jalkapalloilun tärkeimpiä arvoja ovat toiminnan iloisuus, avoimuus, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvoisuus. Kasvatuksellisina tavoitteina SalPassa ovat liikunnallisen ja urheilullisen elämäntavan oppiminen, toimiminen tasapainoisesti kodin ja koulun rinnalla, sekä kasvattaa seuran toiminnan piirissä hyvin käyttäytyviä, sosiaalisesti vastuuntuntoisia ja toiset huomioonottavia ihmisiä.

SalPan toimintaan liittyminen

Uuden pelaajan vanhempineen on hyvä aina aluksi keskustella ensin SalPan asianomaisen joukkueen joukkueenjohtajan ja sen jälkeen myös vastuuvalmentajan kanssa, missä yhteyksissä sovitaan yksityiskohtaisesti joukkueeseen liittymisestä ja muista toimintatavoista, sekä selvitetään maksuihin, harjoitus- ja pelikäytäntöihin ja varusteisiin liittyvät seikat. Mikäli pelaaja siirtyy toisesta seurasta, on tietysti aiheellista käydä keskustelua myös lähtöseuran ja -joukkueen piirissä joukkueen ja seuran vaihtumisesta. Tarvittaessa seurasiirroista keskustellaan ja sovitaan myös seurajohtojen tasolla.

Pelipassi, vakuutus, seurasiirto

Jokaisella pelitoimintaan osallistuvalla juniorilla tulee olla Suomen Palloliiton pelipassi ja voimassa oleva urheilutoiminnan kattava tapaturmavakuutus. Ilman vakuutusta ja pelipassia ei voi osallistua viralliseen peli- ja harjoitustoimintaan. Seurasiirron tapauksessa laittaa pelaajan vastaanottava uusi seura siirron vireille Pelipaikka -pelaajarekisterijärjestelmässä, minkä jälkeen pelaajan vanha seura jatkaa siirtoprosessia: kun vanha seura on hyväksynyt siirron ja pelaajan siirtomaksu on maksettu, on uusi pelaaja (alle 12-vuotias heti, vanhemmat pelaajat karenssiajan jälkeen) edustuskelpoinen SalPassa.

Maksut

SalPan jalkapallossa pelaajat maksavat kausikohtaisen toimintamaksun, joukkuemaksun ja seuran jäsenmaksun. SalPan jalkapallon toimintamaksuilla katetaan seuraavia kuluja:

• Osallistumismaksut liiton sarjoihin
  • Toimiston käytöstä ja seurasihteerin palveluista aiheutuvia kuluja
  • Jalkapallon toiminnanjohtajan palvelut toimistolla
  • Valmennuspäälliköt ja vastuuvalmentajat
  • Apuvalmentajat pelaajamääriltään suuriin joukkueisiin
  • Joukkueiden maalivahtivalmennus
  • Valmentajien ja toimihenkilöiden seuran hyväksymät koulutukset
  • Sovitut seura-asut joukkueiden uusille valmentajille Pelaajakoulutuskulut
  • Tutor-toiminta alle 12-vuotiaiden valmennuksessa
  • Joukkueiden sisäiseen tiedotukseen käytetyt JOPOX nettisivut
  • Seuran kirjanpito ja tilinpäätöskulut
  • Seuran yhteiset tapahtumat ja tilaisuudet
  • Ei kilpailuperusteisia kuluja sovitun käytännön mukaisesti (piiri- ja palloliittotoiminta; ei kata SWU-toimintaa)

SalPan jalkapallon joukkuemaksuilla katetaan seuraavia kuluja:

• Sovitut seura-asut joukkueen toimihenkilöille
  • Joukkueiden turnaukset
  • Joukkueiden pelimatkat
  • Joukkueiden omat maksulliset harjoittelupaikkakulut
  • Joukkueiden sarjoista muodostuvat tuomarimaksut
  • Joukkueiden omat valmentajat kuten fysiikkavalmennus

Salon Palloilijat ry:n jäsenmaksun perusteet:

• Toimiston toimintojen ylläpitoa
  • SalPan seurasihteerin palvelut
  • Jäsenyys ja jäsenet ovat oleellinen osa kaikkien seurojen ja yhdistysten toimintaa
  • Pelaajien jäsenmaksu veloitetaan toimintamaksun yhteydessä.

www.jopox.fi/salpa