TPS valmennuspäällikkö Joonas Laurikainen Salossa 8.2 klo 18.00
19.1.2018 12:50 Uutiset / Pääsivusto

Joonas Laurikainen tulee keskustelemaan SWU:n roolista kaudella 2018

SWU toiminnan esittely tilaisuus SalPan kerholla 8.2 klo 18.00

TPS:n valmennuspäällikkö Joonas Laurikainen tulee torstaina 8.2 klo 18.00 SalPan kerholle avaamaan kauden 2018 SWU-toimintaa ja toiminnan yleisiä tavoitteita kokonaisuudessaan. Tilaisuus on tarkoitettu poikapuolen valmentajille ja vanhemmille, F-, E- sekä D-ikäluokissa. Tapaaminen on vapaamuotoinen, toivotaan keskustelevaa ilmapiiriä ja aktiivista osallistumista.

Pyydän ilmoittautumaan etukäteen ilkka.virtanen@salpa.net, jotta osaamme varata riittävästi tilaa kaikille osanottajille. Ilmoittautumiset viimeistään 5.2 mennessä

Ystävällisesti

Ilkka Virtanen

SalPa valmennuspäällikkö

Southwest United (SWU)

Southwest United (SWU) on lounaissuomalaisten jalkapalloseurojenyhteistyöhanke, jonka rahoituksesta ja koordinoinnista vastaa TPS. Toiminnan keskeisenä tavoitteena on kehittää seurojen nuorisotyötä ja vahvistaa jokaisen seuran toimintaedellytyksiä omalla paikkakunnallaan. SWU:n omat kotisivut löytyvät www.swu.fi. Toiminnan päämääränä on kehittää seurojen pelaaja-, valmentaja- ja johtajakoulutusta ja tarjota seurojen lahjakkaille pelaajille parhaat mahdolliset olosuhteet kehittymiselle kohti kansallisia ja kansainvälisiä kenttiä. Yhteistyöllä pyritään vahvistamaan myös seurojen asemaa omilla paikkakunnilla kehittämällä seurojen myyntiä ja markkinointia turvaten samalla seurojen elinvoimaisuutta.SWU-toiminnan perimmäisenä ideana on laajentaa yhteistyöpohjaa ja luoda TPS:sta koko lounaisen Suomen oma seura. Yhteistyöseurojen välille on laadittu oma kasvattajasopimus.