Fortum Tutor

Fortum Tutor -ohjelma  –  Peli-ilon puolesta

Fortum Tutor –ohjelma on Palloliiton ja Fortumin vuonna 2009 aloittama valtakunnallinen yhteishanke, jonka tavoitteena on kehittää juniorijalkapalloilijoiden valmennusta.

Fortum Tutor on Palloliiton ja Fortumin vuonna 2009 yhdessä käynnistämä ohjelma, jonka avulla kehitetään juniorijalkapalloilun parissa toimivien lasten valmentajien taitoja. Hankkeen tavoitteena on taata jokaiselle lapselle innostava harrastus ja osaava valmentaja. Ohjelma palkittiin Euroopan jalkapalloliitto UEFA toimesta Euroopan parhaana ruohonjuuritason kehitysohjelmana 2012. Lisää tietoja Fortum Tutor -ohjelmasta löytyy osoitteesta www.fortumtutor.fi

Tutor on valmentajan henkilökohtainen sparraaja. Hän auttaa omalla asiantuntemuksellaan valmentajaa tämän valmennustyössä: Kuuntelee, havainnoi, antaa konkreettisia neuvoja ja luo ilmapiirin valmentajan omille oivalluksille. Jalkapalloilullisten taitojen lisäksi valmentaja saa tukea myös kasvatuksessa ja lasten ohjaamisessa. Tutoreiden tehtävänä on opastaa valmentajia harjoitusten ja pelien johtamisessa, toiminnan suunnittelussa ja opastaa hieman myös lasten vanhempia harrastuksen tukijoina.   Pääkohderyhmänä ovat lasten valmentajat, joilla on vain vähän kokemusta valmennuksesta. 

Tutoreiksi on valittu jalkapallovalmennuksen osaajia, jotka tarjoavat oman osaamisensa uudempien tulokkaiden tai jo kokeneiden kehityshaluisten valmentajien käyttöön. Joukossa on huippuvalmentajia, entisiä maajoukkuepelaajia sekä kasvatusalan ammattilaisia. SalPan Fortum Tutorina toimii Ilpo Vesterinen.

 


   
Lisää uutisia
Salon Palloilijat
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat