PRISMA-liiga 2017 ilmoittautuminen

Salon alueiden ilmoittautuminen PRISMA-liigaan 2017

PRISMA-liiga on 6 - 13 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu jalkapalloliiga. PRISMA-liigan hinta on 100€ (S-etukortilla 5€ alennus). Osallistumismaksu sisältää jäsenmaksun, lisenssin, vakuutuksen, ohjauksen, pelitoiminnan sekä pelipaidan kauden ajaksi käyttöön.

Ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 19.4. omien alueiden kentillä (tarkemmat tiedot SalPan nettisivuilla). Harjoitukset ovat avajaisiin asti maanantaisin ja keskiviikkoisin. Avajaisia vietetään lauantaina 13.5. urheilupuistossa ja samalla pelataan ensimmäinen pelikierros. Avajaisten jälkeen harjoitukset ainoastaan maanantaisin alueiden kentillä ja keskiviikkoisin pelataan pelit Urheilupuiston alanurmella klo 17–20 välisenä aikana.

Lapsesi voi käydä katsomassa ja kokeilemassa 2-3 harjoitukset ja päättää vasta sitten haluaako lähteä mukaan. Jos lapsesi ei muutaman kokeilukerran jälkeen halua jatkaa, tulee asiasta ilmoittaa valmentajalle.

Oletko kiinnostunut toimimaan valmentajana joukkueessa? Lapsesi osallistumismaksu PRISMA-liigaan on 0€, mikäli vanhempi toimii valmentajana joukkueessa. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan valmentajana, otathan yhteyttä nappulapäällikköön ja kysy lisää!

Mukavaa jalkapallokesää toivoen,
Ann-Marie Nummila
Liigavastaava
annmarie.nummila[at]salpa.net

Huom! FC Halikko, Kisko, Kuusjoki Muurla, Perniö, Pertteli, Tarvasjoki ja Salon Wilpas ilmoittautuminen Prisma-liigaan oman seuran yhdyshenkilön kautta.
TÄYTÄKÄÄ TIEDOT HUOLELLISESTI!
HUOLTAJAN / HUOLTAJIEN YHTEYSTIEDOT
HUOM 1! Sähköpostiosoite on myös välttämätön toimivan tiedottamisen kannalta.
HUOM 2! Vähintään toisen huoltajan kaikki tiedot ovat pakolliset.
HUOM 3! Alennusta varten tarvitaan voimassa olevan S-Etukortin korttinumero.
Äidin nimi:
Sähköposti:
Isän nimi:
Sähköposti:
S-ETUKORTTI
S-Etukortti
Kortin numero:
OSOITETIEDOT
Postiosoite:
Postinro ja -paikka:
PELAAJAN TIEDOT (Tarvitaan jokaisesta lapsesta erillisen ilmoittautumisen).
Etunimi:
Sukunimi:
Puh./GSM:
HUOM! henkilötunnus muodossa ppkkvv-xxxx tai ppkkvvAxxxx, tarvitaan pelaajavakuutuksia varten!
Henkilötunnus:
ALUE- JA SARJATIEDOT
Sukupuoli:
Alue:

Ikäryhmä:

Pelaan jo SalPan joukkueessa!

Syötä vieressä näkyvät numerot

Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Salon Palloilijat