• Asiakkaitamme

Jalkapallo

Taitokilpailulajit ovat osa kokonaisvaltaista yksilöllistä valmennusta. Niiden avulla voi seurata yhden osa-alueen kehitystä. JOPOXista löydät osion myös näiden tietojen tallentamiseen sekä kehityksen seuraamiseen seura-, joukkue- ja yksilötasolla.

Michael Käld

Valmentaja

”Lajin kehittyminen lähtee aina urheiluseuroista ja heidän halustaan tarjota toimijoilleen parhaat mahdolliset toimintaedellytykset. JOPOX helpottaa seuratoiminnan arkea. Näin aikaa jää olennaisimpaan eli joukkueen valmentamiseen ja yksilön kehittämiseen”, kertoo naisten maajoukkueen pitkäaikainen valmentaja Michael Käld ja jatkaa, ”JOPOX tarjoaa kasvattajaseuroille erinomaisen mahdollisuuden kehittää toimintansa seuraavalle tasolle”.

Jääkiekko

Jäävuorojen hallinta on aikaa vievää puuhaa, mutta sen tehokas hoitaminen tuo suuria säästöjä. JOPOXin avulla voit jakaa jäävuorot joukkueille ja ne menevät suoraan joukkueiden kalentereihin. Tämän lisäksi saat kuukausikohtaiset yhteenvetoraportit toteutuneista jäävuoroista.

Blues Juniors

Niko Merikanto

Seurapäällikkö

"Jopox on seuramme tärkein ja keskeisin tietojärjestelmä. Se on vastannut hyvin seuramme monipuolisiin tarpeisiin ja osaltamme voitaneen puhua jo Blues Junioreiden toiminnanohjausjärjestelmästä. Jopoxin avulla olemme luoneet yhtenäisen ja keskitetyt toimintatavat joilla tuetaan täysipainoisesti seuran, joukkueen ja pelaajan toimintaa. Jopoxiin kehitetyt toiminnot, kuten jäävuorojen jako, pukukoppi ja seuran julkinen viestintä tuo yhtenäisyyttä ja helpotusta normaalisti hankaliin sekä aikaa vieviin toimintoihin."

Ringette

JOPOXin avulla kalentereiden hallinta, otteluista ja harjoituksista tiedottaminen on vaivatonta. Helppokäyttöisyyden vuoksi viestintä ja tiedottaminen voidaan jakaa useammalle henkilölle. Raportointi mahdollistaa seuran, joukkueen ja yksilön kehittymisen seurannan ja ohjaamisen.

Lentopallo

Salibandy

Jopoxin Pukukopin IN/OUT-ilmoittautumistoimintojen kautta on aina tiedossa osallistujat niin tapahtumien kuin harjoitustenkin osalta. Pukukopin oman kalenterin kautta myös pelaajien omat harjoitteet sekä annetut harjoitukset on helppo monitoroida ja seurata. Pukukoppi mahdollistaa myös sisäisen viestinnän sekä liitetiedostojen lähettämisen pelaajille.

Koripallo

Jopoxin keskitettyjen ja yhtenäisten toimintojen avulla on Seuran hallinta sekä joukkueen ylläpito vaivatonta ja helppoa. Kokonaisuuden lisäksi mukana tuleva laskutustyökalu mahdollistaa niin joukkue kuin Seurakohtaisenkin laskutuksen ja siihen helpon seurannan. Yhtenäisten toimintojen takia on myös laskutuksen seuranta erittäin yksinkertaista.

Pesäpallo

Jopoxin tarjoamat herkulliset otteluraportit sekä uutiset tuovat viestintään täysin uuden ulottuvuuden. Tapahtumien hallinta kalenterin ja Pukukopin kautta helpottaa ryhmien aikataulujen hallintaa ja aktiivisuuden seurantaa. Kotisivujen kautta saadaan tunnelmat välitettyä uutisten muodossa myös muille lajista kiinnostuneille.

Golf

Jopoxin avulla jäsenseuranta automatisoituu ja käyttäjien itsensä ylläpitämät tiedot takaavat aina oikean tiedon henkilörekisterien osalta. Tavoitettavuus paranee ja sisäisen viestinnän hoitaminen tavoittaa varmuudella kaikki jäsenet, käytettiin sitten sähköpostia tai SMS-viestintää.

Painonnosto

Jopoxin tarjoamien hallittavien kotisivujen kautta on ohjat aina omissa käsissä. Asiakkaalla on itsellään oikeus myöntää käyttöoikeuksia sekä hallita omia toimiaan täysivaltaisesti ja ilman ulkoista adminia. Näin hallinta on keskitettyä ja aikatauluista riippumatonta. Rajaton palvelintila mahdollistaa käytön omien tarpeiden mukaan.

Tanssi

Jopoxin lomakkeilla on helppo hallita erilaisia tilauksia ja hallita keskitetysti hankintojen tarpeita. Yhtenäisillä ja avoimilla toiminnoilla on myös Seuran sisällä mahdollisuus keskitettyihin toimiin esimerkiksi varustehankinnoissa tai kuljetustarpeissa. Hankintojen laskutuksen käsittely Jopoxissa mahdollistaa koko ketjun läpiviennin yhden palvelun sisällä.

Taitoluistelu

Jopox yhtenäistää monimutkaiset hankintatoimet ja keskittää Seuran tuotteiden tai kilpailuasujen hankinnan yhteen paikkaan kustannustehokkaasti. Tuoteinformaatiot näyttävässä kuvallisessa muodossa sekä riittävä informointi voidaan kaikki hoitaa keskitetysti palvelun kautta. Yhteiset ylläpitotoimet mahdollistavat myös laskutukset ja keskitetyt toimet Seuran tai ryhmän osalta.

Voimistelu

Jopoxin kautta on eri urheilupaikkojen hallinta helppoa ja vaivatonta. Ajantasainen tieto kalenterissa vuorojakojen kautta takaa aina paikkansa pitävän tiedon harjoituksista ja kilpailuista. Automaattiset siirrot vuorojaosta kalenteriin ja sieltä edelleen automaattisena siirtona urheilijan sähköpostiin viikkoyhteenvetona tuovat kalenterin tiedot niin vanhempien kuin myös urheilijoidenkin käyttöön.

Suunistus

Jopoxin jaettu materiaalipankki on loistava mahdollisuus yhteisten materiaalien jakamiseen ja säilyttämiseen. Rajaton palvelintila tarjoaa erilaisten dokumenttien tallentamiseen hienon ratkaisun ja näin dokumentit ovat aina kaikkien saatavilla ja käytössä. Muokkaustoiminnoilla dokumentteja voidaan vaihtaa ja päivittää.

Yleisseurat

Jopoxin avulla on monilajiseuran eri jaostojen yhtenäistäminen ja toimintojen vakioiminen helppoa ja yksinkertaista. Yhteiset toimet sekä jaostoihin automaattisesti siirtyvät tiedot poistavat päällekkäisen työn ja luovat Seurasta yhtenäisen sekä toimivan kokonaisuuden. Herkullisten kotisivujen kautta on koko jaostojen näkyvyys myös taattua.

Jopox liiga

Jopoxin avulla on erilaisten sarjojen pyörittäminen helppoa ja vaivatonta. On kyseessä harrastesarja tai kilpasarja on näyttävän kokonaisuuden luominen helppoa ja yksinkertaista eikä rasita ylläpitäjiä.