Esittely
Ottelutilastot
LePa - Nopsa Nopsa
2017 - Miehet - Nelonen
Klo 20:15 Leppävaara 2 TN
6
Lok

Ennakkoinfo


Lähtö pippurista 17.45 ja renksu ABC 18.00

Leppävaaran tekonurmi (Veräjävahdinraitti, 02650 Espoo)

Nopsa voitokkaana kauden viimeisessä ottelussa Lepa - Nopsa 6.10.


Kauden viimeisessä sarjapelissä Nopsa voitti Leppävaaran pallon (Lepa) lukemin 0-1 (0-1). Lepa ja Nopsa olivat pelannut syyskierroksen tappioitta, joka oli jo valmiiksi hieno suoritus tiukassa lohkossa. Voittolla Nopsa varmisti myös toisen sijan lohkossa ja jatkaa kolmosen karsintoihin FC Espoota vastaan, josta voittaja nousee varmasti kolmoseen ensi kaudeksi.

Ensimmäiset 5 minuuttia olivat Nopsalta tahmeaa, mutta ottelu parani tämän jälkeen. 25 minuutin kohdalla Nopsa lähti hyvään vastahyökkäykseen, kun pallo pelattiin vasemmalle laidalle Tero Kinnuselle, tämä vapautti Janne Niukkasen rangaistusalueen rajalta hyvään laukaisupaikkaan, mutta Nopsan epäonneksi yläristikkoon osunut veto ei tuottanut tällä kertaa tulosta.

Ikävää jobinpostia tuli myös Jonne Korpelaisen ja Anssi Korhosen loukkaannuttua 40 minuutin molemmin puolin. Tästä Nopsa ei kuitenkaan lamaantunut vaan, 43minuutin kohdalla vaihdosta kentälle tullut Toni Kaunisto vapautti Tero Kinnusen puolittaiseen läpi ajoon ja roikotti maalivahdin ylitse tilanteeksi 1-0.

Puoliajalla painotettiin malttia ja omaa tiivistä pelaamista. Lepa pääsi kuin pääsikin kaksi kertaa varaallisesti maalintekopaikkaan, mutta maalissa pelannut Petteri Enqvist otti hienon torjunnan läpiajosta ja toisessa läpiajossa Petterin ja puolustuksen avustuksella Jussi Veräväinen sai tapahtumasarjan putsattua väljemmille vesille. Nopsa piti näitä tilanteita lukuunottamatta Lepan poissa maalipaikoilta ja muuten Lepa joutuivat roiskimaan vaan pitkää palloa.

Nopsalla oli muutama hyvä paikka siirtyä turvallisempaan johtoon. Paras paikka tarjoutui Toni Kaunistolle Janne Niukkasen loistavasta esityöstä. Lopussa Anssi Juurinen olisi päässyt yksin läpi, mutta kotijoukkue repi hänet kumoon ja selvisi keltaisella kortilla säikähdykseksi.

75 minuutin kohdalla tapahtui ottelun odotetuin vaihto, kun uran viimeistä peliä Nopsan edustusjoukkueessa pelaava ja yksi Nopsan historian legendaarisimmista pelaajista Janne Laaksonen pääsi vaihdosta kentälle. Janne sai tyylikkäästi kapteenin nauhan vaihtoon tulleelta Timo Hakoselta ja näytti esimerkkiä kentällä loppuun asti. Kerran Janne pääsi myös 16 metristä puolivolleysta vetämään, mutta maalia ei historian kirjaan päästy merkitsemään. Jannen omien sanojensa mukaan tuosta maalipaikasta olisi ennen vanhaan laitettu pallo sata varmasti häkkiin. Taas päättyi yhden hienon ja keskustelua herättävän pelaajan ura, mutta voittoonhan se on hieno lopettaa - Kiitoksia Jannelle!

Ihan lopussa toki Lepa pyrki kovasti tasoittamaan ottelun ja tiukkoja kulmatilanteita käytiinkin Nopsan maalinedustalla, mutta sarjapelien kauden päätös sai kunniallisen ja voitokkaan lopun!

Ottelun tähdet:

*** Petteri Enqvist

** Aleksi Riipinen

* Jussi VeräväinenEi liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
0 - 1
(0 - 1)
Nopsa
36' Vaihto ulos Korpelainen Jonne

36' Vaihto sisään Kaunisto Toni

40' Vaihto ulos Korhonen Anssi

40' Vaihto sisään Juurinen Anssi

43' Maali Kinnunen Tero

43' Maalisyöttö Kaunisto Toni

75' Vaihto ulos Hakonen Timo/ Pelipaikka vastaava

75' Vaihto sisään Nimi

90' Veikkaustähdet * Veräväinen Jussi

90' Veikkaustähdet ** Riipinen Aleksi

90' Veikkaustähdet *** Enqvist Petteri
Lisää uutisia
Nastolan Nopsa
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat