Esittely
Ottelutilastot
Nopsa Nopsa - Akilles
2017 - Miehet - Nelonen
Klo 19:15 Pajulahti TN
14
Syy

Nopsa taipui, mutta nousi tasapeliin Akillesta vastaan 2-2 (0-0) - Otteluraportti 14.9.


Nopsan kolmen viimeisen ottelun helpoin ottelu piti olla Akillesta vastaan, mutta niin kuin aina Pajulahden tekonurmella pelatessa ottelu voi päättyä miten päin vain, kenttä ei ole hyvä ja tasoittaa voimasuhteita, mutta toki molemmille sama. Tekonurmelle siirtyminen on aina tuonut oman haasteensa, kun kesät on saanut pelata Nastolan Urheilukeskuksen Nurmella. Akilles taistelee sarjapaikasta ja oli nälkäinen läpi ottelun, joka myös oli heidän vahvuus.

Nopsalla oli useampikin paikka tehdä riittävä määrä maaleja voittaakseen ottelu, mutta välillä näin käy jalkapallossa. Akilleksella oli maalipaikkoja 3, joista tällä kertaa 2 meni sisään ja tulos on kumminkin se mikä ratkaisee. Nopsa oli hallitsevampi, mutta ei saanut peli-iloa läpi ottelun, joka olisi voinut tuottaa hedelmää jo aikaisemmin.

Ensimmäinen puoliaika oli hiukan totuttelua, pallot pomppivat ja vähän roiskittiinkin molempiin suuntiin. Heti ottelun alussa Janne Niukkaselle tarjoutui paikka maalinedustalta alkuvihellyksestä lähdetyn pallonhallinnan ja hyökkäyksen lopuksi, mutta Akilleksen maalivahti sai torjuttua tilanteen. Juuri ennen tauolle siirtymistä Jonne Korpelainen vapautti Tero Kinnusen hyvään hyökkäykseen, puolustaja pääsi vähän häiritsemään ja maalivahti pääsi ottamaan kopin. Tosiasiassa Nopsa olisi voinut johtaa tauolla jo 1-0 tai 2-0, näiden ja muiden tilanteiden turvin. Ensimmäistä puoliaikaa pimensi, kun Janne Niukkanen jouduttiin vaihtamaan ja hetkiä jolloin Nopsan joukkuepelaaminen ei ollut yhtenäistä. Pallottoman liike ja oikea-aikaiset prässit olivat unohtuneet.

Toinen puoliaika tarjosi ottelun maalit. Tero Kinnunen laukaisi 1-0 lukeman komeasti alanurkkaan hyökkäyspainostuksen päätteeksi 60 minuutin kohdalla. Akilles tasoitti ottelun kulman jälkeisestä tilanteesta ja siirtyi jopa 1-2 johtoon Nopsan heikon hetken päätteeksi.

Nopsalla oli vielä pitkä hyvä jakso maalien kartuttamiseen. Kerran pallo kävi jopa maalissakin erikoistilanteen päätteeksi, mutta avustava oli liputtanut paitsion, mikä myös herätti kummastusta. Akilleksen sankariksi nousi tällä kertaa maalivahti, joka myös torjui vielä maaliviivalta täpärästi erittäin hyvän tilanteen, vaikkei enää ottelun lopussa ollutta rangaistuspotkua onnistunut pysäyttämään. 85minuutin kohdalla Akilleksen puolustaja esti maaliin kohti menevän pallon käsillään ja rangaistuspotkusta Tero Kinnunen tasoitti 2-2 loppulukemiksi.

Nopsan seuraava ja viimeinen kotipeli pelataan Pajulahden tekonurmella 28.9. klo. 19.15, kun sarjan voitosta taisteleva FC Korso/United saapuu vieraaksi. Nopsan kannalta ottelu on kauden tärkein, jossa ei enempää eikä vähempää ole tarjolla kuin jopa sarjan piikkipaikka ennen viimeistä kierrosta. Nopsa ei tosin ole voittanut FC Korso/Unitedia lähivuosina kertaakaan, ja hävinnyt kolmesti viimeisestä neljästä ottelusta. Tällä kertaa punaisilla Paroneilla on nälkää rikkoa tämä tilasto!

Ottelun tähdet:

*** Tero Kinnunen

** Jonne Korpelainen

* Toni Kaunisto

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Nopsa 2 - 2
(0 - 0)
0' Maali Kinnunen Tero

0' Maali Kinnunen Tero

0' Maali Tolkkila Jani

0' Maali Eriksson Christoffer

40' Vaihto ulos Niukkanen Janne

40' Vaihto sisään Korhonen Jani

65' Vaihto ulos Hakonen Timo/ Pelipaikka vastaava

65' Vaihto sisään Virinsalo Jere

70' Vaihto ulos Kaunisto Toni

70' Vaihto sisään Kujala Jani

80' Varoitus Kinnunen Tero
Lisää uutisia
Nastolan Nopsa
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat