Esittely
Ottelutilastot
Nopsa Nopsa - PKKU/Allianssi
2017 - Miehet - Nelonen
Klo 18:30 Nastolan UK N
8
Syy

Nopsan hyvä vire jatkuu Nelosessa – 8.9. pelatussa kärkiottelussa kaatui PKKU/Allianssi numeroin 3-0


Ennakkoasetelmat olivat selkeät, voitto suuntaan tai toiseen toisi hyvät asetelmat taisteluun 1. ja 2. sijasta lohkossa. Nopsalla oli kaksi helpompaa peliä alla, joista molemmat voitot tulivat 5-1 lukemin. Tähän otteluun oli asennoiduttava tarkemmin ja taisteltava jokaisesta tilanteesta loppuun asti. Ottelu olikin jonkinlaista vuoristorataa, mutta erinomainen kokonaisuus Nopsan kannalta ja tärkeät 3 pistettä laitettiin Nopsan sarakkeeseen, vaikka rosteri oli tässä pelissä melko suppea.

PKKU/Allianssi sai ottelun hiukan paremman lähdön, mutta jo viiden minuutin jälkeen Nopsa otti pelistä hallinnan. Tilanteita ja hyvää pelaamista nähtiin Nopsalta, mutta liukas nurmikenttä antoi omat haasteensa viimeistelyssä. Nopsan hyvä jakso sai kruunun 20 minuutin kohdalla kulmapotkusta, kun Janne Niukkanen ajoitti juoksunsa takatolpalle laittamaan pallon pussiin, pallo tuli koko porukan läpi Tero Kinnusen kulmapotkusta, kun hyvää hämmennystä etutolpalla aiheutti Anssi Korhonen.

Nopsa jatkoi maltillista joukkuepelaamista molempiin suuntiin ja piti oman pään puhtaana, PKKU:lla ei käytännössä ollut muuta mahdollisuutta kuin pitkiin palloihin, jotka menivät päädystä yli tai suoraan helpoiksi palloiksi maalivahdille. Tämä kertoo erittäin vahvasta joukkuepelaamisesta, joka olikin koko ottelun Nopsan etu. Nopsalla oli vielä mahdollisuus lisämaaleihin, mutta ne antoivat vielä odottaa. Kotijoukkueen maalissa pelannut Joonas Heinonen otti 1. puoliajan lopulla muutaman tärkeän torjunnan, kun Nopsa pelasi yhden miehen alivoimalla viimeiset minuutit Janne Niukkasen huoltotoimenpiteiden vuoksi.

Toisella puoliajalla nähtiin enemmän vuoristorataa. Toisen puoliajan Nopsan hyvän alun jälkeen PKKU:n vaihtopenkiltä tuli 4 - 5 pelaajaa tuorein jaloin, joka helpotti vierasjoukkueen liikkumista ja pelaamista. Kotijoukkueen vaihtopenkiltä ei ollut saman tahtiin laittaa tuoreita jalkoja tällä kertaa. Tämän johdosta Nopsa joutui tiivistämään puolustusta, jonka kotijoukkue käyttikin hyödyksi ja ruokki kahta nopeaa kärkipelaajaa vastahyökkäyksiin. PKKU:lla oli kaksi vaarallista paikkaa heidän hyvän jaksonsa aikana, toinen vapaapotkusta sivuverkkoon ja toinen läpiajotilanteesta, jonka tällä kertaa kentän parhaana pelaajana maalissa pelannut Joonas Heinonen sai torjuttua jalalla päätyrajasta yli.

Nopsan vahva taistelutahto sai lisävirtaa, kun 75minuutin kohdalla Tero Kinnunen jatkoi pallon kärkiparilleen Anssi Juuriselle, joka spurttasi yksin läpi ja sijoitti vasemmalla jalallaan pallon maalivahdin ohitse lukemiksi 2-0. Viimeinen naula arkkuun sinetöitiin 77 minuutilla, kun laidasta sisään leikannut Jussi Veräväinen puski pallon todella komeasti maalivahdin ylitse takanurkkaan, tarkan keskityksen boksiin tarjoili Samuli Räty.

Ottelun tähdet: Tähtiä olisi voinut jakaa taas useammallekin pelaajalle, laidassa pelanneet ja paljon juosseet Jussi ja Samppa. Muutamalla eri paikalla hyvin esiintyneet Aj ja Jani, puolustuslinjalle nollapelistä, keskikentälle tiiviistä pelaamisesta molempiin suuntiin ja hyökkääjille puolustuksen tuesta ja hyökkäyspään ratkaisuista.

*** Joonas Heinonen

** Anssi Korhonen

* Tero KinnunenEi liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Nopsa 3 - 0
(1 - 0)
20' Maali Niukkanen Janne

20' Maalisyöttö Kinnunen Tero

48' Vaihto ulos Niukkanen Janne

48' Vaihto sisään Hakonen Timo/ Pelipaikka vastaava

68' Varoitus Hakonen Timo/ Pelipaikka vastaava

72' Varoitus Artoma Vesa

75' Maali Juurinen Anssi

75' Maalisyöttö Kinnunen Tero

77' Maali Veräväinen Jussi

77' Maalisyöttö Räty Samuli

80' Vaihto ulos Juurinen Anssi

80' Vaihto sisään Kujala Jani

85' Vaihto ulos Korhonen Jani

85' Vaihto sisään Heinonen Mika

90' Veikkaustähdet * Kinnunen Tero

90' Veikkaustähdet ** Korhonen Anssi

90' Veikkaustähdet *** Heinonen Joonas
Lisää uutisia
Nastolan Nopsa
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat