Tervetuloa P2011-2012 joukkueeseen

Tervetuloa pelaamaan P2011-2012 joukkueeseen, harjoitukset jatkuvat Hiihtoloman jälkeen Pajulahti hallissa torstaisin 8.3. klo. 17.00 - 18.00.

Viimeinen treeni pajulahti hallissa on 26.4. Tämän jälkeen siirrytään Nastolan Urheilukeskuksen hiekalle Ti / To päiville. Toukokuun vuorot ja kellon aika selviää Huhtikuussa.

Pelaaminen maksaa 130€ / vuosi. Maksut kahdessa erässä 65€ (Tammi - Kesäkuu) ja toivottavasti toiminnan jatkuttua Heinä - Joulukuu, toinen 65€ maksu.

Lisätietoja voi kysellä Tero Juuriselta, tero.juurinen@gmail.com - 044-3352787

Pelaajan tiedot

Huom! *=Pakollinen tieto
* Pelaajan nimi(Etunimet Sukunimi)
* Pelaajan syntymäaika, myös sotun loppuosa.(esim.010203A123A)
* Pelaajan sähköpostiosoite(tarvitaan ilmoittautumisissa->voi käyttää huoltajankin sp osoitetta)
Pelaajan puhelinnumero
* Pelaajan osoite
* Nimen julkaiseminen joukkueen nettisivustolla
. * Valokuvauslupa. Julkaisut esim. seuran nettisivut, paikallislehdet(ESS,Nastolalehti)
* Lääkintä lupa, saako toimihenkilöt antaa kipulääkitystä ohjeistuksen mukaan?(reseptivapaa lääke)
* Muuta huomioitavaa(Allergiat, liikunnalliset rajoitteet yms.) mitä valmentajien olisi hyvä tietää.
Sisar-/perhealennus -25%
Pelaako joku perheenjäsen Nopsan jossain joukkueessa?
. Jos vastasit edelliseen kyllä, niin kuka ja missä joukkueessa?
Huoltajan tiedot
* Huoltajan 1 nimi
* Huoltajan 1 sähköposti
* Huoltajan 1 puhelin numero
Huoltajan 2 nimi
Huoltajan 2 sähköposti
Huoltajan 2 puhelin numero

Syötä vieressä näkyvät numerot

Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Nastolan Nopsa