Helmicupin majoitus
29.12.2017 15:16 Turnaus-info / Pääsivusto

Helmicupin majoitus

SOKOS HOTEL KAARLE

Sokos Hotel Kaarlesta voi varata majoituksen seuraavan hinnaston mukaan:

• Yhden hengen standard huone 85 eur/huone/vrk
  • Kahden hengen standard huone 95 eur/huone/vrk
  • Kahden hangen starndard huone lisävuoteella 105 eur/vrk
  • Superior luokan kahden hengen huone 100 eur/huone/vrk
  • Superior luokan kahden hengen huone lisävuoteella 100 eur/huone/vrk

Huonehintaan sisältyy aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internet ja alv. Mikäli joukkue kuuluu Sokos Hotellien Sporttiklubiin, kuuluu heille myös Sporttiklubiedut (edellytyksenä yhteislaskun maksaminen hotellissa).
Superior-huone on paremmin varusteltu huone. Huoneissa on lisävarusteena mm. kylpytakit ja tohvelit sekä vedenkeitinsetti.

Joukkueet varaavat ja maksavat huoneet suoraan hotelliin. Huonehinnat ja majoituskiintiö on voimassa 6.1.2019 saakka ja kun joukkueet varausvaiheessa mainitsevat "Emotion Helmicup"

Varaukset:
Sales.kokkola@sokoshotels.fi tai puh. 020 780 8920.
Ryhmähinnan saaminen edellyttää, että huoneet maksetaan yhteislaskulla joko ennakkolaskulla tai paikan päällä.

HOTELLI NUKKUMATTI

Hotelli Nukkumatista voi varata majoituksen seuraavan hinnaston mukaan:

• Yhden hengen huone 75 eur/huone/vrk
  • Kahden hengen huone 89 eur/huone/vrk
  • Kolmen hengen huone 109 eur/huone/vrk
  • Perhehuone 125 eur/huone/vrk (huoneessa kaksi sänkyä ja levitettävä sohva)

Huonehinnat sisältävät majoituksen, runsaan aamiaisen, pysäköintialueen käytön sekä tunnukset langattomaan verkkoon.

nukkumatti@picante.fi tai puh. 06 824 3200
Huoneet ovat varattavissa tunnuksella “Helmicup”

HOTEL KOKKOLA

Hotel Kokkolasta voi varata majoituksen seuraavan hinnaston mukaan:

• Yhden hengen huone 65 eur/huone/vrk
  • Kahden hengen huone 75 eur/huone/vrk
  • Lisävuode 25 eur/huone/vrk (vain yksi lisävuode / huone)
  • Neljän hengen huone 115 eur/huone/vrk (huoneessa parisänky ja levitettävä 120 cm leveä sohva)
  • Businessluokan huone +16 eur/vrk (ei lisävuodemahdollisuutta), Parivuoteellinen standardhuone +5 eur/vrk

Huonehintaan sisältyy buffetaamiainen ja wlan.

Turnaushinnat ovat osoitettu joukkueille ja ovat voimassa kun majoitukset maksetaan yhteislaskulla joko paikan päällä taikka ennakkoon.

Aamiainen tarjoillaan arkisin (ma-pe) klo 6.30-10 ja viikonloppuisin (la-su) klo 7.30-11. Aamiaisaikoihin on tarvittaessa mahdollisuus tehdä muutoksia kun asiasta sovitaan ennakkoon.

Vieraidemme käytössä on veloituksetta myös viitisenkymmentä parkkipaikkaa, joihin opastamme sisäänkirjauksen yhteydessä. Pääoven edustalla (Rantakatu 14) on kahden ruudun pikaparkki, johon auto voidaan pysäköidä sisäänkirjauksen ajaksi. Linja-autot voidaan pysäköidä hotellin puoleiselle katuosuudelle (lipuke saatavilla sisäänkirjauksen yhteydessä).

Kaikki tilamme ovat savuttomia ja jäähdyttävän keskusilmastoinnin piirissä. Lisätietoja ja kuvia huoneistamme löytyy osoitteesta www.hotelkokkola.fi. Koska hotellissamme ei toimi lainkaan viihderavintoloita, tarjoamme talon puolesta vieraillemme rauhallisia yöunia kaikkina viikonpäivinä.

Yksittäiset huonevaraukset voidaan perua kuluitta saapumispäivän klo 18 mennessä, koko joukkueen osalta kaksi viikkoa aikaisemmin.

Vastaanottomme on avoinna päivittäin klo 23 asti (kesäaikaan klo 24 saakka), yöaikaan käytössä on vartiointipalvelun päivystys. Ilmoitus hotellille ennakkoon mahdollisesta myöhäisestä saapumisesta tarvittavan ohjeistuksen saamiseksi.

myynti@hotelkokkola.fi tai puh. 06 824 1087

Emotion HelmiCup