Parempaa urheiluseuratoimintaa

Jopox tarjoaa työkalut kaikenkokoiseen seuratoimintaan ja jokaiselle urheilulajille. Työkalut auttavat valmentajia, joukkueita, vanhempia ja toimihenkilöitä keskittymään siihen mikä on tärkeintä: urheiluun ja innostavaan seuratoimintaan.

5 syytä valita Jopox

 • 1

  Tarjoamme Suomen kattavimman palvelun urheiluseuroille ja joukkueille.

 • 2

  Teemme seuratoiminnasta tehokasta ja sujuvaa kokoamalla kaikki toiminnot yhteen palveluun.

 • 3

  Jo yli 160 suomalaista urheiluseuraa ja tuhannet joukkueet ovat ottaneet Jopoxin käyttöönsä.

 • 4

  Seurojen vaatimukset kasvavat, joten pelkät kotisivut ja jäsenrekisteri Exelissä eivät enää riitä.

 • 5

  Jopoxin avulla vapautuu aikaa ja energiaa keskittyä kaikista tärkeimpään asiaan – urheiluun ja mukavaan seuratoimintaan.

Näin Jopox palvelee sinua

Klikkaa, jos olet..


Jopox käyttöön kahdessa viikossaTilaa ilmainen Jopox-esittely »

Nämäkin seurat luottavat JopoxiinKaikki asiakkaamme »
 • Michael Käld

  Valmentaja

  "Lajin kehittyminen lähtee urheiluseuroista ja heidän halustaan tarjota toimijoilleen parhaat mahdolliset toimintaedellytykset. Jopox helpottaa seuratoiminnan arkea. Näin aikaa jää olennaiseen, eli joukkueen valmentamiseen ja yksilön kehittämiseen. Jopox tarjoaa kasvattajaseuroille erinomaisen mahdollisuuden kehittää toimintansa seuraavalle tasolle. (Michael Käld on naisten jalkapallomaajoukkueen pitkäaikainen valmentaja)

 • Niko Merikanto

  Seurapäällikkö

  Blues Juniors

  "Jopox on seuramme tärkein ja keskeisin järjestelmä. Se on vastannut hyvin seuramme monipuolisiin tarpeisiin. Meidän osalta voidaan puhua Jopoxin olevan Blues Junioreiden toiminnanohjausjärjestelmästä. Jopoxin avulla olemme luoneet yhtenäisen toimintatavat, joilla tuetaan seuran, joukkueen ja pelaajan toimintaa. Jopoxiin kehitetyt toiminnot, kuten jäävuorojen jako, pukukoppi ja seuran julkinen viestintä, tuovat yhtenäisyyttä ja helpotusta normaalisti hankaliin sekä aikaa vieviin toimintoihin."

 • Mika Pieniniemi

  Toiminnanjohtaja

  Oulun Kärpät 46 Ry

  "Jopox tarjoaa Oulun Kärpät 46 Ry:lle hyvän työkalun seuran ja joukkueiden arkeen. Jopox kokoaa kätevästi kaiken tiedon yhteen paikkaan. Sen osana tulevat kotisivut mahdollistavat helpon tavan informoida seuran ja joukkueiden tapahtumista sekä uutisista. Jopox on myös osoittautunut erittäin helppokäyttöiseksi työkaluksi. Jopoxin keskitetyt toiminnot tekevät Oulun Kärpät 46 Ry:ssä kiekkoihmisten arjesta sujuvaa ja mielekästä."

 • Rami Kujala

  Puheenjohtaja

  Pirkkalan Pingviinit ry

  "Päädyimme Jopoxiin sen monipuolisuuden vuoksi. Koko seuran helppokäyttöiset kotisivut ja seurassa tarvittavat työkalut löytyivät yhdestä ja samasta paketista. Pystymme helposti hallinnoimaan asioita niin joukkueiden kuin myös koko seuran tasolla. Esimerkiksi Luistelukoulun ilmoittautumiset ja laskutukset hoituvat Jopoxilla todella helposti. Ilmoittautumiset siirtyvät suoraan jäsenrekisteriin, ja voimme laskuttaa ja tiedottaa osallistujia helposti ja vaivatta."

 • Juuso Hahl

  Junioripäällikkö

  Hermes Juniorit ry

  "Jopoxin avulla olemme pystyneet kehittämään seuratoiminnan tärkeitä asioita: sähköinen jäsenrekisteri, viestintä ja uutisointi, tilastot ja raportit sekä koko seuran yhtenäinen ja aktiivinen kotisivusto ovat nyt kaikki kunnossa. Koko seuran helppokäyttöinen ja yhtenäinen työkalu Jopox mahdollistaa sen, että seuraamme on helppo tulla ja seuratoimijat säästävät paljon arvokasta aikaa. Yksi peliaikaamme säästävä parannus on ollut Jopoxin vuorojako-työkalu."

 • Markus Ketola

  Joukkueenjohtaja

  KPV tytöt F-06⁄07

  "Joukkueeseemme kuuluu 47 pelaajaa, yli 90 vanhempaa sekä 16 toimihenkilöä. Joukkueenjohtajana minulle on tärkeää, että tiedotus ja viestintä joukkueen sisällä toimii mutkattomasti. Jopoxin avulla olemme luoneet joukkueellemme aktiivisen tiedotuskanavan, josta löytyy kaikki olennainen tieto niin pelaajille, vanhemmille kuin myös uusille harrastajille. Joukkueemme on aktiivisen näköinen myös ulospäin ja arki sujuu Jopoxin avulla mutkattomasti."